Hantverk, aktiviteter och Internetcafé

Hantverk

Här finns möjlighet till kreativt hantverk efter önskemål såsom exempelvis måleri, sticka, påta (stickmetod med redskap), virka, göra smycken, väva mattor, gjuta betong, sy och mycket mycket annat. Alla aktiviteter utgår ifrån klientens önskemål och resurser. Möjligheterna är många! För den som önskar är vår verksamhet öppen för att "bara vara", sitta med och vila i samvaron.

Internetcafé

Vi har ett internetcafé där man kan köpa kaffe/te, läsk, godis, fikabröd och annat smått och gott. I anslutning till caféet har vi en läshörna med böcker och tidningar för den som vill slå sig ned med en kopp kaffe och en tidning, dator för den som vill gå ut på nätet och söka information, läsa en nättidning eller göra andra ärenden. Möjligheterna är många!

Gemensamma aktiviteter

Vi ordnar regelbundna gemensamma aktiviteter där klienterna planerar större aktiviteter. Det kan vara utflykter av olika slag, filmvisning, bingo, tipspromenader, dans, kräftskiva, midsommarfirande och mycket annat.

Försäljning av produkter

Vi har ett stort utbud av fina hantverksprodukter till salu. Vår planering är att inrätta en lite "gårdsbutik" där alla samlade produkter finns samlade. För närvarande har vi ett rum fyllt med sysslerians produkter. Kontakta oss om ni vill titta på våra produkter.